TESTIMONI ESP SHAKLEE: Kulit Wajah Bakal Pengantin Semakin Cerah Menjelang Hari Bahagia

Assalamualaikum,

Salam jumaat semua. Dalam masa 2 hari je lagi, kita bakal menyambut hari kemerdekaan ke berapa, saya dah tak ingat..teruk kan? hahaa…

Tapi, saya sentiasa ingat untuk berkongsi semua kegembiraan customer kami yang dah mencuba vitamin Shaklee, untuk anda sebagai pembaca blog saya. Hari ni, saya nak berkongsi pengalaman bakal pengantin yang mengambil vitamin Shaklee, agar nampak marvellous di hari persandingan beliau. :)

Jom baca apa yang beliau kongsikan.

Dah baca perkongsian beliau mengenai kegembiraannya selepas mengambil ESP? Best kan? Biasalah perempuan, bila tiba hari bahagia, mesti nak hari tu adalah hari yang beliau yang paling cantik. Hantarlah model mana sekalipun, sebagai pengapit, tetapi yang penting sebagai pengantin, beliau yang perlu paling jelita, paling cerah, paling menawan. Betul tak? hehehee..

Saya tahu, ada juga yang tak tahu, bagaimanalah rupa botol ESP ni, ye tak? Tadaaa… inilah dia bentuk botol ESP. :)

esp shaklee

 

ESP ni banyak manfaatnya sebenarnya. Kalau nak kurus, nak cerahkan kulit, nak bertenaga, nak sentiasa awet muda, ESP adalah pilihan yang terbaik. Kalau ada masalah kulit berparut, sebaiknya tambahlah dengan vitamin lain seperti vita-E, vita-C dan B Complex.

Harga ESP ni, murah je. Cuma RM150.00 secanister. Satu canister mengandung 855g, dan cukup untuk 1-2 bulan. Memang berbaloi. hehee..

Anda juga bakal pengantin? Jom, cubalah produk Shaklee ESP, memang berbaloi-baloi.

Berminat? Klik button di bawah untuk membuat pesanan.

beli sekarang 2

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp  011 – 3201 4534
  • Email : Beauty_Fatimah@yahoo.com.my

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook”

daftar ahli shaklee

ESP Shaklee – Rahsia Untuk Kekal Bertenaga Dan Sentiasa Awet Muda

Energizing Soy Protein Shaklee

  • Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein yang berasaskan kacang soya.
  • Hakikatnya, pengasingan protein yang pertama ini dicipta oleh Dr Shaklee pada awal 70-an.
  • Di mana, kini banyak ujian klinikal telah membuktikan bahawa Dr Shaklee telah lama mengetahui protein soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan yang unggul
  • Energizing Soy Protein ini diiktiraf di seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protein yang tinggi yang pernah dihasilkan.
  • Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi “non GMO” (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah.
  • Tambahan pula, setiap 850 g (satu canister Energizing Soy Protein) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.
  • Energizing Soy Protein dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia.
  • Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.
  • Ia sangat sesuai untuk semua peringkat umur – tua dan muda
  • Manakala, kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39, menjadikan  ia sangat sesuai juga kepada pengidap kencing manis.
  • Satu hidangan Shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.

Tahukah Anda?

  • Indeks glisemik menempatkan kedudukan karbohidrat berdasarkan impaknya terhadap paras gula dalam darah.

  • Karbohidrat yang memecah dengan cepat mempunyai indeks glisemik (G.I) yang tertinggi manakala karbohidrat dengan G.I yang rendah pula memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos ke dalam sistem badan anda.
  • Mengekalkan paras gula dalam darah yang rendah amatlah penting dalam pengurangan berat badan dan penjagaan kesihatan dalam jangkamasa panjang
  • Sesetengah protein soya diproses dengan alkohol
  • Cara pemprosesan ini bukan sahaja menghilangkan isoflavon yang bermanfaat, malah membentuk kontaminasi bersilang dengan bahan-bahan kimia yang digunakan dalam pemprosesan.
  • Energizing Soy Protein dicuci dengan air untuk mengekalkan isoflavones genistein dan daidzein yang kritikal demi membekalkan anda dengan keseluruhan kebaikan soya.

Kepentingan Protein Untuk Tubuh Anda

  • Protein adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta komponen utama kepada hormon manusia.
  • Ia juga merangsang fungsi psikologi
  • Maka, setiap organ kita memerlukan protein
  • Kekurangan protein menyebabkan kelemahan dalam sistem imun untuk melawan penyakit, masalah lebihan air yang tinggi dalam badan, kehilangan kepejalan otot, perubahan warna rambut, bantut pertumbuhan, masalah penghadaman, masalah penghasilan darah dan hormon dan akhirnya boleh membawa kepada kegagalan fungsi organ yang akhirnya boleh membawa kepada kematian

Khasiat ESP Shaklee

  • Awet muda – Asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda
  • Baik untuk hormon, kerana kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita
  • Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung
  • Baik untuk prostat, genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser.
  • Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser.
  • Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat
  • Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut
  • Pembekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan
  • Memperbaiki pigmentasi, membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua
  • Membaiki memori, meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

_________________________________________________________________

“Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit”

Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.

shakleelogo

FATIMAH BT TONY
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
♥ Contact No | Sms | Whatsapp : 019 – 854 0908
♥ Email fatimah.vitashop@gmail.com

Sebagai Customer, Anda Layak Untuk Mendapatkan Keistimewaan Berikut, Exclusive Untuk Customer Kedai Vitamin Fatimah Sahaja:

❥ Exclusive Konsultasi PERCUMA secara berterusan selepas pembelian, bagi memastikan pengambilan vitamin adalah serasi & berkesan untuk customer
❥ Exclusive jemputan masuk ke “VIP Golden Clients Shaklee Support ” FB, berbincang serta berkongsi masalah semasa pengambilan vitamin, di samping perkongsian testimoni dari rakan-rakan pengguna Shaklee.
❥ Exclusive Jadual Pengambilan Vitamin akan di berikan selepas pembelian di buat, bagi memastikan customer mengambil vitamin dengan cara yang betul, sesuai dengan tujuan pengambilan agar ia lebih berkesan dengan cepat.

Shaklee adalah supplemen yang dipercayai lebih 50 tahun, ianya semulajadi, terbukti selamat & berkesan.

” Ingin menjana pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee?Hubungi saya. Hanya buat bisnes secara online, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Exclusive Jutawan A2M Group di Facebook “

daftar ahli

 

Khasiat ESP Shaklee

Kenapa ESP ramai sangat peminat nyer!!! APA YANG BEST SANGAT DENGAN ESP NI!!!! Jom ambik tahu kelebihan protein ini yea ….

ESP Shaklee adalah antara makanan kesihatan yang mempunyai indeks glisemik yang rendah. Apakah indeks glisemik??

Index glisemik:

Indeks glisemik adalah indeks pengukuran mengenai kesan makanan yang mengandungi karbohidrat ke atas paras glukosa darah.Siapa yg memerlukan index glisemik yg rendah?
1. pesakit diabetes
2. mereka yang ingin berdiet.
3. mereka yang mempunyai tahap kolestrol tinggiManfaat indeks glisemik rendah:
1. Mencegah dan mengawal diabetes. Sebuah kajian yang diterbitkan dalam American Journal of Clinical Nutrition (Juli 2002) menyimpulkan bahwa makanan ber-indeks glikemik tinggi meningkatkan risiko terkena diabetes type 2.2. Mencegah kanser. Artikel lain dalam jurnal yang sama menyebutkan adanya korelasi antara makanan tinggi indeks glikemik dengan kenaikan risiko kanser kolorektal, kanser payudara dan mungkin juga kanser ovarium dan prostat. Dr Atkins dalam New Diet Revolution menyebut hubungan antara kanser dengan indeks glikemik yang didasari oleh fakta bahwa sel kanser “mendapatkan makanan dari gula.” Buku itu juga menyebutkan bahwa penderita kanser payudara lebih mungkin untuk selamat dan kurang mengalami kekambuhan jika tingkat insulin tubuh mereka lebih rendah.3. Penyakit jantung. Risiko penyakit jantung meningkat selari dengan jumlah kolesterol tubuh Anda. American Journal of Clinical Nutrition juga melaporkan bahwa diet rendah indeks glikemik mengurangi kolesterol jahat dan trigliserida dalam waktu satu bulan.

6. Menurunkan obesitas. Makanan dengan indeks glikemik rendah menciptakan rasa kenyang yang lebih besar dan bertahan lebih lama. (sebab itu makan ESP semasa perut kosong menyebabkan kita akan rasa kenyang yang berpanjangan)

Nampak bukan kebaikan ESP? Jom dapatkan ESP bulan ni dengan harga promotion yang menarik. ESP membuatkan anda rase segar dan bertenaga

see!! hebat kan ESP ni..Ape tunggu lagi…

esp

beli sekarang 2

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp : 019 – 854 0908
  • Email : Beauty_Fatimah@yahoo.com.my

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook”