TESTIMONI VIVIX : Ucap “Selamat Tinggal” Kepada Make-Up

Hehee… Kalau berbicara mengenai make-up, pasti kita sedar, setiap wanita sukar untuk berpisah dengannya. Even hanya sekadar menggunakan bedak asas, atau secalit lip balm, pasti ada, bukan? Namun kini, dengan kebaikan yang tersembunyi di dalam Vivix, mampu membuatkan anda rasa yakin untuk keluar dari rumah tanpa perlu menggunakan make-up..hehee
Dan Lagi ….(^_^)
 
Haa, nmpk kan? Skin texture improved and also nipple reduce hyper pigmentation..Kalau ibu yang dah bersalin selalu kan alami masalah ni, kawasan areola  jadi gelap waktu pregnant. Memang terbaik lah Vivix!
Sejak akhir2 ni mmg saya tertarik betul dengan mereka yang dah amalkan vivix ni, mmg muka jadi makin gebu dan licin..dan tindakan membaik pulih ni lebih berkesan kerana ianya bermula dari peringkat sel lagi..bukan secara luaran sahaja ye, from the root of the problem. VIVIX can repair our cells, prevent it from damage and also avoid from early aging, how great is that?

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Promosi Januari ni ada Vivix tau.. Beli 6 percuma 1.. Rugi kalau tak grab sebelum 31 Januari 2015.. hehe. Hubungi saya untuk maklumat lanjut, k. :)

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda. :)

 

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

TESTIMONI VIVIX : Paras Gula Turun Dari 29 Ke 11

Assalamualaikum,

Apa khabar?

Anda ada masalah kencing manis? Bagaimana pula dengan ibu bapa anda? Biasanya kan, kita selalu dengar orang tua ada bermacam-macam sakit. Bahkan kita gelarnya sebagai sakit orang tua. hehee..

Tahu tak anda, sekarang ni dah tak ada istilah penyakit tu sakit orang tua. Sekarang ni, semakin ramai orang muda yang sakit kencing manis, sakit darah tinggi, sakit jantung dan banyak lagi jenis penyakit, bahkan budak-budak pun dah ada penyakit ini. Bahayakan?

Kita mudah ambil jalan singkat mengenai masalah kesihatan seperti ini, dengan beranggapan ia adalah penyakit yang ringan. Tapi, bila sakit dah melarat, macam diabetes, barulah masa tu, buka mata. Bila luka sedikit, luka sedikit tu, susah nak sembuh. Bila mata mula kabur, mulalah hati resah. Sebab, orang kencing manis berisiko tinggi untuk buta. Nak ke buta, padahal sebelum tu, mata dapat melihat dengan terang dan jelas? Tepuk dada, tanya diri sendiri. :)

Daripada anda menunggu saat teruk seperti ini, sebaiknya anda merawat, biarlah sakit kencing manis anda sembuh seperti sedia kala. :)

Jom baca testimoni dari salah seorang customer yang menghadiahkan Vivix untuk ibu tersayang. :)

vivix dan diabetes

Anda berminat untuk membeli Vivix untuk diri sendiri dan ahli keluarga anda? Klik button di bawah sekarang untuk membuat pembelian. :)

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

TESTIMONI VIVIX: Ayah Suka Sangat Sebab Badan Rasa Sihat!

Assalamualaikum,

Melihat ibu dan bapa, sihat tanpa sebarang penyakit tua, termasuk penyakit nyanyuk, adalah impian semua anak-anak. Bagi anak yang menyayangi ibu bapa mereka, menghadiahkan sesuatu yang ibu bapa mereka gembira adalah satu matlamat. Bahkan, anak-anak merasakan ia adalah satu tanggungjawab bagi memastikan ibu bapa sentiasa gembira. Sebab ibu bapa adalah orang yang paling dekat dengan kita, sejak kita lahir dan sehingga usia kita meningkat dewasa.

Tak pernah lagi rasanya, kita mendengar ibu bapa di buang oleh anak-anak yang sayangkan ibu bapa mereka. Kalau yang tak sayang tu, itu memang tak dapat nak cakap apa lah kan.. Itu adalah peribadi masing-masing. Namun, kita perlu ingat. Apa yang kita buat pada ibu bapa kita pada hari ini, itulah yang akan kita dapat, bila kita tua kelak. Nak dilayan seperti raja, semasa usia emas? Layanlah ibu bapa anda seperti raja pada hari ini. Ingat yer.. anak-anak anda sedang memerhati tingkah laku anda dalam melayan datuk nenek mereka. :)

Jom baca perkongsian seorang sahabat saya, yang juga pengedar Shaklee.. :)

ayah suka sangat vivix

 

Duit boleh dicari. :) Tapi nikmat sihat yang lagi penting. Betul tak? hehee

Berminat untuk menghadiahkan vivix untuk ibu bapa anda? Klik button di bawah untuk membuat pembelian sekarang !

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee