TESTIMONI VIVIX: Supplemen Untuk Pesakit Diabetes

Assalamualaikum,

Hari ni saya nak berkongsi dengan anda testimoni pesakit diabetes yang mengambil Vivix Shaklee, bagi membantu merawat penyakit beliau.

Di dalam testimoni ini adalah mengenai lelaki berusia awal 30-an yang menghidap diabetes serta seorang ibu yang juga menghidap diabetes, berserta beberapa komplikasi lain iaitu sakit lutut,darah tinggi, jantung bengkak & sakit badan.

Pn. Nor Azreen Zulkafli:

Salam warga LB, tumpang share perkara yang mengembirakan saya pada hari ini. Rasa nak senyum sampai ke telinga J

Tersangat HAPPY!!! Husband saya baru umur 32 tahun dah ada diabetis. Semalam dapat tau kencing manis my chenta hati Rafeezul Mohamed dan turun daripada paras 15 ke paras 10. Dalam masa tak sampai 2 minggu, husband ambil Vivix + GLA Complex + Alfalfa Complex. Tiada apa yang lebih menggembirakan melainkan melihat orang tersayang semakin sihat. 

Hari ini, dapat berita dari seorang customer. Dia bagi mak dia makan Vivix. Mak dia pengidap diabetis, darah tinggi, sakit lutut, jantung bengkak, sakit badan, sakit pinggang. Dalam masa seminggu selepas ambil vivix, sakit badan, sakit pinggang & sakit lutut DAH KURANG. Mak dia dah boleh berdiri tegak & nampak lebih sihat & bertenaga. Alhamdulillah.. SAYA SANGAT-SANGAT HAPPY!!!

Surah al-imran ayat 122 yang bermaksud: “Kepada Allah sahajalah hendaknya orang-orang yang beriman itu bertawakal (menyerah diri).Tawakal bukan bermaksud menyerahkan diri kepada Allah secara pasif, sebaliknya tawakal kepada Allah menuntut kepada daya usaha dan ikhtiar. Tawakal juga hendaklah seiring dengan usaha. 

set kencing manis

Anda berminat untuk membeli Vivix untuk diri sendiri dan ahli keluarga anda? Klik button di bawah sekarang untuk membuat pembelian. :)

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

TESTIMONI VIVIX : Paras Gula Turun Dari 29 Ke 11

Assalamualaikum,

Apa khabar?

Anda ada masalah kencing manis? Bagaimana pula dengan ibu bapa anda? Biasanya kan, kita selalu dengar orang tua ada bermacam-macam sakit. Bahkan kita gelarnya sebagai sakit orang tua. hehee..

Tahu tak anda, sekarang ni dah tak ada istilah penyakit tu sakit orang tua. Sekarang ni, semakin ramai orang muda yang sakit kencing manis, sakit darah tinggi, sakit jantung dan banyak lagi jenis penyakit, bahkan budak-budak pun dah ada penyakit ini. Bahayakan?

Kita mudah ambil jalan singkat mengenai masalah kesihatan seperti ini, dengan beranggapan ia adalah penyakit yang ringan. Tapi, bila sakit dah melarat, macam diabetes, barulah masa tu, buka mata. Bila luka sedikit, luka sedikit tu, susah nak sembuh. Bila mata mula kabur, mulalah hati resah. Sebab, orang kencing manis berisiko tinggi untuk buta. Nak ke buta, padahal sebelum tu, mata dapat melihat dengan terang dan jelas? Tepuk dada, tanya diri sendiri. :)

Daripada anda menunggu saat teruk seperti ini, sebaiknya anda merawat, biarlah sakit kencing manis anda sembuh seperti sedia kala. :)

Jom baca testimoni dari salah seorang customer yang menghadiahkan Vivix untuk ibu tersayang. :)

vivix dan diabetes

Anda berminat untuk membeli Vivix untuk diri sendiri dan ahli keluarga anda? Klik button di bawah sekarang untuk membuat pembelian. :)

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

TESTIMONI VIVIX

Assalamualaikum,

Hari ni saya nak berkongsi kegembiraan dua orang rakan pengedar Shaklee juga, yang berkongsi berita gembira mengenai perubahan kesihatan ibu bapa mereka selepas mengambil Vivix Shaklee.. :)

Jom baca perkongsian mereka. :)

diabetes, buah pinggang

 

Melihat ibu bapa kembali sihat, adalah impian semua anak-anak yang menyayangi ibu bapa mereka. Tanpa ibu bapa, kita tidak mungkin dapat melihat dunia ini, seperti sekarang. Sayangilah ibu bapa anda, sementara mereka masih hidup. :)

Berminat untuk membeli Vivix Shaklee? Klik pada button di bawah untuk membuat pembelian secara online. :)

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee