COQ10 SHAKLEE Membantu Meningkatkan Kesuburan Suami

CoQ Health Plus ni cukup glamer dah sekarang.. Semua nak jaga kesihatan jantung masing-masing.. baguslah tu kan..hehee.. untuk pengetahuan anda, 1 kapsul CoQ Health Plus Shaklee = 28 cawan brokoli. Kalau anda dapat makan 28 cawan brokoli setiap hari, tak perlulah nak ambil vitamin ni.. tapi, larat ke? hehee.. Lagipun, CoQ10 banyak lagi manfaat nya tau.. :-)

Mungkin ramai lagi yang belum tahu manfaat CoQ10 ni.. Check it out.. :-)

1. Untuk kesihatan jantung

  • Rawatan dan pencegahan penyakit kardiovaskular, termasuk arterosklerosis (arteri tersumbat).
  • Mengurangkan kekerapan ‘angina episode’ dan menguatkan otot jantung
  • Tekanan darah pada penyakit dengan tekanan darah tinggi

2. Untuk Kanser

  • Doktor telah menggunakan CoQ10 untuk merawat kanser payudara dan kesihatan sokongan kepada pesakit yang menerima kemoterapi.

3. Penyakit gusi

  • CoQ10 juga telah digunakan dengan keputusan yang baik untuk merawat gejala distrofi otot dan penyakit gusi

4. Kesihatan mental

  • Kajian makmal menunjukkan bahawa pesakit Parkinson boleh mendapat manfaat daripada CoQ10 tambahan.

5. Rawatan obesiti

  • Kaajian menunjukkan bahawa supplemen CoQ10 boleh mengurangkan berat badan dan ia telah dicadangkan bahawa CoQ10 boleh memberi manfaat dalam rawatan pesakit dengan sindrom keletihan kronik.

6. Kesuburan

  • CoQ10 turut dikaitkan dengan peningkatan dalam jumlah sperma dan membantu kesuburan lelaki.

Jadi, jangan tunggu lagi.. Dapatkan CoQ10 melalui pengedar Shaklee SEKARANG!.

 ___________________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda. :)

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee